IndietroAnno: 2025 1) Chestnut quality classification by THz Time-Domain Hyperspectral Imaging combined with unsupervised learning analysis in FOOD CONTROLDi: Martinez A., Di Sarno V., Maddaloni P., Rocco A., Paturzo M., Ruocco M., Paparo D. Anno: 2025 (Cit.: 2 DOI: 10.1016/j.foodcont.2024.110878)
2) Artificial induction of the vinegar syndrome in cellulose acetate motion picture film and multi-analytical protocol for its monitoring in JOURNAL OF CULTURAL HERITAGEDi: Porpora F., Dei L., Maiano A.M., Carretti E. Anno: 2025 (Cit.: 0 DOI: 10.1016/j.culher.2024.11.013)
3) Energy function of 2D and 3D dynamical systems in CHAOS SOLITONS & FRACTALSDi: Ginoux J.M., Meucci R., Llibre J., Sprott J.C. Anno: 2025 (Cit.: 0 DOI: 10.1016/j.chaos.2024.115768)
4) Misure di Potere Oftalmico: Lenti I.O.D.A. Serie 168. Laboratorio Misure e Collaudi Ottici, Relazione Tecnica n. 01/25/2, Protocollo CNR-INO n. 12278 del 16/01/25 Di: Greco V., Sordini A. Anno: 2025 (Cit.: 0)
5) Rapporto di Prova n. INO-202501281, Prot. n. 23829 del 28/01/2025 Di: Greco V., Sordini A. Anno: 2025 (Cit.: 0)
6) Rapporto di Prova n. INO-202501291, Prot. n. 25074 del 29/01/2025 Di: Greco V., Sordini A. Anno: 2025 (Cit.: 0)